Sikeres Polgárőr Akció!

Megtisztították a falut a hótól a polgárőrök

Sikeres Polgárőr Akció!

Az önkormányzat és a polgárőrség közös felhívására közel 30 polgárőr és szimpatizáns vett részt szombaton délőtt a hóeltakarítási munkálatokban. A szervezők örömüket és köszönetüket fejezik ki az aktív részvételért.

Szombaton egész délelőtt tisztították a falut a polgárőrök. Mindenki eljött, akik a szervezők elértek telefonon, sőt jöttek szimpatizánsok is. Megtisztult a Templom bejárata, az Iskola a kultúr, az Óvoda, a Vegyesbolt környéke. Lepucolták a Csurgó patak hídjait, a kerékpárutak. Bejárták a falut, ahol havas volt a járda ott eltakarították a havat. Nagy segítség volt ez hóeltakarításban, ugyanis a közmunka program csak februárban kezdődik és jelenleg nincsen közmunkás az önkormányzatnál. Dícséretes, hogy hétközben a volt közmunkások jöttek segíteni a hóeltakarítási munkálatokban, őket váltották szombaton a polgárőrök. Az önkormányzat munkagéppel segítette a munkát. Tóth István aki egész héten, szinte éjjel nappal tolta a havat a faluban, szombaton is eljött és ment a polgárőrök előtt hótolóval. A polgárőrség egyetlen női tagja (Szalai Rita) finom forralt bort és teát készített a dolgozóknak, így könnyebben el lehetett viselni a hideget és a munka is jobban ment.

 

Köszönik a szervezők a segítségét minden részt vevőnek, továbbá mindenkinek, aki a héten segítette a hóeltakarítási munkálatokat.

Szóljon hozzá!

Hozzászólásával Ön elfogadja a portál felhasználási feltételeit. Bárki hozzászólhat, de a hozzászólása csak regisztrált felhasználóknak jelenik meg automatikusan. Bejelentkezés nélküli hozzászólások csak az adminisztrátor jóváhagyása után jelennek meg.


Biztonsági kód
Frissítés