Új gépjárművek a civilek szolgálatában

GFépjármű_átadás_plakát-page-002.jpgAz Alsóújlaki Polgárőr Egyesület és az Alsóújlak Kisiskolásaiért Alapítvány is nyert támogatást új gépjármű beszerzésére. A polgárőrök terepjárót az alapítvány mikrobuszt vásárolt. A jövőben a járőrök már gépjárművel is őrzik éjjelente a település biztonságát.

Az alapítvány által szervezett programokra történő eljutás is könnyebbé válik ezentúl. Mindkét gépjármű hasznára lehet minden civil szerevezt, az óvoda az iskola és a lakosság számára is, hiszen a szabad kapacitását kihasználva közösségi célú közlekedést szolgáltank. A helyi sportegyesület mát jelezte, hogy a vidéki meccseken számít a járművekre.

A mikrobusz a jövőben a falugondnoki szolgáltatásban is használják, ha ehhez az egyéb feltételek megteremtődnek. A gépjárművek átadása 2015. december 11-én 17.00-kor lesz, melyre elfogadta a maghívást Környezet-, agrárfejlesztés– és hungarikumokért felelős államtitkár. A ünnepség után a két nyertes civil szervezet közös ünnepi évzárót tart a kultúrházban. A gépjárműveket megáldja Ghie Marselinus Atya. A képre kattintva olvasható a rendezvény programja.

Szóljon hozzá!

Hozzászólásával Ön elfogadja a portál felhasználási feltételeit. Bárki hozzászólhat, de a hozzászólása csak regisztrált felhasználóknak jelenik meg automatikusan. Bejelentkezés nélküli hozzászólások csak az adminisztrátor jóváhagyása után jelennek meg.


Biztonsági kód
Frissítés