Kneipp fórum a kultúrházban

Kneipp fórum a kultúrházbanA Magyarországi Kneipp Szövetség interaktív fórumot tart április 04-én szerdán 18.00-kor a kultúrházban.

Az előadáson az érdeklődők részletes tájékoztatót kapnak a Kneipp egészségkultúra szerepéről, ismertetőt láthatnak az Alsóújlakon létesítendő Kneipp parkokról.

iconKneipp Fórum meghívója

 

A Vasi Hegyhát 13 települése vesz részt abban az osztrák-magyar közös programban melynek keretében a Kneipp parkok épülnek

A projekt által érintett települései a következők: Csehimindszent, Gersekarát, Győrvár, Hegyhátszentpéter, Kám, Mikosszéplak, Olaszfa, Oszkó, Petőmihályfa, Rábahídvég, Szemenye, Vasvár, Alsóújlak.

Alsóújlakon két helyen, a templomtér északi részén és a Varga Károly állatparkjában jön létre az egészséges életmódot az emberhez közelebb hozó aktívpark.

Hogy mit jelenthet ez az alsóújlaki lakososok és az ide látogatók számára? Ezt megtudhatja ha ellátogat április 4-én 18. órakor a kultúrházba. Az előadáson Dr. Garda Károly orvos, a Magyarországi Kneipp Szövetség elnöke tart részletes tájékoztatást, a Kneipp módszer gyógyító és betegség megelőző lehetőségeiről. Az előadás után lehetőség lesz korlátozott számban vércukor, vérnyomás, koleszterin szint mérésre is

Megismerheti, a Kneipp gyógyítás 5 alappillérét.

  1. A víz gyógyító erejének alkalmazása.
  2. A mozgás egészség megőrzésében játszott szerepének terjesztése.
  3. A gyógynövények alkalmazásának az elterjesztése.
  4. Egészséges táplálkozás fontosságának tudatosítása.
  5. Lelki egyensúlyra való felkészítés

Fontos eleme a módszernek, hogy mindenki számára elérhető, otthon is alkalmazható, és nem igényel anyagi befektetést.

A Németországi és Ausztriai elterjedés után Magyarországon is lehetőségünk van megismertetni és alkalmazni a természetgyógyászat e rendkívül hasznos formáját. Jöjjön el az előadásra, és éljen egészségesebben.

Az előadás nem termékbemutató, eladni nem kívánunk senkinek sem terméket sem szolgáltatást. Ez egy az egészségünk védelmével kapcsolatos tájékoztató, ahol a megszerzett ismereteket minden érdeklődő hasznosíthatja otthonában, az Alsóújlakon létesülő Kneipp parkokban, és akár bárhol élete során.

A rendezvényt támogatja:

  • Alsóújlak Község Önkormányzata
  • Vasi Hegyhát Többcélú Önkormányzati Társulás
  • Országos Kneipp Szövetség

A Vas Népe cikkét itt olvashatja Dr. Garda Károllyal

A Magyarországi Kneipp Szövetség Honlapja

 

Szóljon hozzá!

Hozzászólásával Ön elfogadja a portál felhasználási feltételeit. Bárki hozzászólhat, de a hozzászólása csak regisztrált felhasználóknak jelenik meg automatikusan. Bejelentkezés nélküli hozzászólások csak az adminisztrátor jóváhagyása után jelennek meg.


Biztonsági kód
Frissítés