Gombavizsgálat és előadás

Gombavizsgálat és előadásAz esős nyárnak köszönhetően kedvező feltételek alakultak ki a gombák fejlődéséhez. Bizonyára Önök közül is sokan szeretnek gombázni. Biztos sokan jól ismerik a gombákat. De lehet-e eléggé ismerni a gombákat? Sajnos a gombaszezonnal egy időben mindig lehet hallani gomba okozta mérgezésekről. Nem szeretném, ha községünkben ismét előfordulna, ilyen baleset, vagy tragédia.

Ennek érdekében a következő hetekben gombaszakértők fognak ismereteket átadni Önöknek a gombákról. A legfontosabb cél a legveszélyesebb gombák pontos megismertetése. A tervek szerint szeptemberben 3 előadás lesz.

Meghívom a község, lakosságát 2014. szeptember 6-án

szombaton délután 5 órára a kultúrházba.

Kalauz Katalin, a szombathelyi vásárcsarnok gombavizsgálója tart előadást. Az előadáson megvizsgálnak minden, a látogatók által hozott gombát is.

 

Szóljon hozzá!

Hozzászólásával Ön elfogadja a portál felhasználási feltételeit. Bárki hozzászólhat, de a hozzászólása csak regisztrált felhasználóknak jelenik meg automatikusan. Bejelentkezés nélküli hozzászólások csak az adminisztrátor jóváhagyása után jelennek meg.


Biztonsági kód
Frissítés