A 20-dik Falunap

Augusztus 16-17.Egészségnap és Falunap

Alsóújlak Önkormányzata idén két napos programot szervez. Szombaton délután civil szervezetek főzőversenye, sportversenyek, közös zumba és ugrálókötelezés lesz. Közben a 17-kor kezdődő mecsel elsatrtol a 2014. őszi megyei III. bajnokság. Ez évtől Alsóújlak A sárvári csoportban szerepel. A meccs után a részt vevők közösen elfogyasztják a civilek álrtal főzött finom ételeket.

AA falunap eltérő módon Fűvós zenei felfonulással kezdődik. A tervezett rövidített útvonal: Buszmegálló kerékpárút híd-Templomtér-Kossuth utca második fahídján át a Csurgón-Petőfi utca-Öreghegy utca-Kultúrudvar.

Gyülekezzünk a Buszmegállónál, kísérjük be a Fúvószenekart a Falunap helyszínére.

A megnyitó 15.00-kor lesz. Utána egymást váltják a színpadon a csoportok. lesz fúvós térzene, kabaré, modern tánc, néptánc (Ciprusról), Operett, Bál és Sztárvendég.

A hagyományos falunapi vacsora este 7 körül kezdődik.

A részletes program a plakátokon és szórólapokon található.

Jó szórakozást kíván: Alsóújlak Község Önkormányzatam és segítő partnerei.

Szóljon hozzá!

Hozzászólásával Ön elfogadja a portál felhasználási feltételeit. Bárki hozzászólhat, de a hozzászólása csak regisztrált felhasználóknak jelenik meg automatikusan. Bejelentkezés nélküli hozzászólások csak az adminisztrátor jóváhagyása után jelennek meg.


Biztonsági kód
Frissítés