Ki szállítja a hulladékot áprilistól?

Többek között erről is döntenek a képviselők hétfői ülésükön.

Képviselőtestületi ülés lesz március 18-án hétfőn 15.00 órakor.

 

Az ülésen meghallgatják Dobolán Gábort a vasvári tankerület igazgatóját, a tankerület jövőjéről, terveikről. Egyeztetés kezdődik az iskola földszinti részének – volt üzemcsarnok- további hasznosításáról.  Az iskola tornateremmé szeretné átalakítani.

 

Döntés születik a szilárd hulladék kezelésére beadott pályázatokról is. Az önkormányzat 2004. január 1-én kötött szerződést a Müllex Körmend KFT-vel 10 évre, ami 2012. december hónapban lejárt. A szerződést ideiglenesen 3 hónapra meghosszabbították, így április 01-től kötnek új szerződést a nyertes szolgáltatóval. 4 céget kapott ajánlattételi felhívást. A HUKE(Sárvár), a SOVA(Szombathely), a MÜLLEX (Körmend) és a ZALA DEPO (Zalaegerszeg). A felhívásra a HUKE és a SOVA nem adott be ajánlatot, így a MÜLLEX és a ZALA DEPO között dől el, hogy kinek az ajánlata kedvezőbb.

 

Várhatóan döntenek a helyi adók befizetési határidejének március 31-ig történő meghosszabbításáról.

Az önkormányzatnál nem tudtak március elejéig elkészülni az értesítők és, postautalványok a 2013. első félévi helyi adó és gépjárműadó befizetéséhez, így az önkormányzat rendeletben módosíthatja a befizetési határidőket.

Szóljon hozzá!

Hozzászólásával Ön elfogadja a portál felhasználási feltételeit. Bárki hozzászólhat, de a hozzászólása csak regisztrált felhasználóknak jelenik meg automatikusan. Bejelentkezés nélküli hozzászólások csak az adminisztrátor jóváhagyása után jelennek meg.


Biztonsági kód
Frissítés