Szent Mihály napi meghívó

Szent Mihály napi meghívó

Idén második alkalommal kerül megrendezésre a közszolgálati média országoa programsorozata keretében az Itthon vagy Magyarország szeretlek programsorozat. Alsóújlak is csatlakozott a rendezvényhez. Reméljük idén nem esik aznap az eső, így a szabadtéri programok is megvalósíthatók.

Fél ötkor kezdődik Alsóújlak egészségprogramjának a zárófóruma, ahova a programon részt vevő részére külön meghívót küldtünk, de természetesen a fórumra várjuk a község lakosságát.

A fórumon összefoglaljuk az elmúlt egy év eseményeit és vetítést láthatnak az előadásokról, a biciklitúráról, az úszás oktatásról, az egészségnapról, a bajnokságokról.

Fél hat előtt az iskolások verssel és énekléssel kedveskednek. Utána indul a kvízjáték. Kivetítőről jönnek a kérdések, melyre az iskoklás csapatoknak időre kell megadni a helyes választ.

Közben elindul a sütés. Virslit, kolbászt, szalonnát, szendviocset kínálunk a látogatóknak. Aki megszomjazik olthatja a szomját borral, üdítővel, vízzel. Aki tud bort, murcit , vagy mustot, az hozhat. Pogácsát, és más finomságokat is szívesen fogadunk. Abor lenne legfontosabb, mert abból van a legkevesebb!!

Fél nyolcra jönnek az íjászok! Mindenki kipróbálhatja az ügyességét.Este fél kilenckor meggyújtjuk a Szent Mihály napi tüzet.A tűz melegénél még mradunk egy kicsit, beszélgetni, és elfogyasztani a maradékot (ha marad).

Mindenkit szeretettel várunk!

 

Ja, majd el felejtettük!!! Az étel, az üdítő, ásványvíz ingyenes!!!!! Köszönet az állami támogatásért!

 

Ez után az iskolások énekelnek és verset szavalnak.

A kultúrház nagytermében tartjuk idén az "Magyarország - Alsóújlak Szeretlek" című kvízjátékot.

Itt a kivetítőn látható kérdésekre kell a csapatoknak válaszolni időre. A kvíz több témát érint: Pl: Honfoglalás, Magyarország, Alsóújlak, Egészség, Mese stb.

A csapatokat elsősorban az általános iskolások alkotják. Nevezés a helyszínen.

Szóljon hozzá!

Hozzászólásával Ön elfogadja a portál felhasználási feltételeit. Bárki hozzászólhat, de a hozzászólása csak regisztrált felhasználóknak jelenik meg automatikusan. Bejelentkezés nélküli hozzászólások csak az adminisztrátor jóváhagyása után jelennek meg.


Biztonsági kód
Frissítés