Felhasználási feltételek

A weboldal használatának feltételei, szerzői jogok 

A www.alsoujlak.hu található információk nem tekinthetőek hivatalos közleménynek, azok tájékoztató jellegűek. Hivatalos információkat a közzétevők hivatalos lapjai, jegyzőkönyvei tartalmaznak. A portálon található nyomtatványok és tájékoztatók csak a későbbi időpontban bevezetendő ügyfélkapus bejelentkezés után tekinthetők hivatalosnak.

A www.alsoujlak.hu oldalon található adatok nem feltétlenül teljesesek, a cikkhez tartozó képek esetenként illusztrációk, ezért a Alsóújlak Község Önkormányzata weboldalán szereplő leírások- és a képek pontosságáért a Alsóújlak Község Önkormányzata felelősséget nem vállal.

Az Alsóújlak Község Önkormányzata nem tartozik felelősséggel az olyan károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a www.alsoujlak.hu domain alatt található oldalak használatából, azok nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, a weboldal illetéktelen személy vagy program által történő megváltoztatásából keletkeznek, valamint amelyek az információtovábbítási késedelemből, vírusból vagy egyéb technikai problémából adódnak.

Az Alsóújlak Község Önkormányzatafenntartja magának a jogot, hogy a weboldalán szereplő információkat minden előzetes értesítés nélkül megváltoztassa.

A www.alsoujlak.hu bármelyik oldalának megnyitásával Ön elfogadja a felsorolt feltételeket! Ha Ön bármelyik pontjával nem ért egyet, ne nyissa meg weboldalainkat!


Az Alsóújlak Község Önkormányzata weboldalain szereplő szövegek valamint és képeinek egy része szerzői jogi védelem alatt állnak (©). A weboldalaink tartalmának bármilyen, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú használata, különösképpen annak átruházása vagy saját weboldalon történő elhelyezése kizárólag az Alsóújlak Község Önkormányzata-vel történt írásbeli egyeztetés után a Alsóújlak Község Önkormányzata hozzájárulásával történhet.

 

Ehhez a cikkhez már nem fogadunk új hozzászólásokat.