Különdíj a gálán

Június 30-án tartotta évadzázó Gáláját az Energy Dance Team. A rendezvénynek az Agora Savaria adott helyt. A gálán fellépett az egyesület minden tánccsoporttja. Nagy megletetésben részesültek az Alsóújlakiak. 

Horváth Szandra csapata kapta a 2012/2013. évi különdíjat. Oklevelet, és érmet vehettek át annak elismeréseként, hogy a kis óraszámban tanuló csapatok is felveszik a versenyt társaikkal.

alt

Az elismeréshez járó kupát a község polgármestere vette át. Elmondta, hogy a kupa természetesen a táncosokat illeti, és méltó helyen fogja elhelyezni, hiszen a Lil' Stars táncsoport nagyban hozzájárul Alsóújlak jó hírnevének öregbítéséhez, amire büszkék lehetünk.

alt

Köszönet érte a táncsosoknak az éves jó munkáért, Szancsinak a színvonalas oktatásért, és a szülőknek, hogy lehetővé tették, hogy a gyerekek járhattak a táncórákra. Csak így tovább! Legyen ez a díj kezdete egy sikeres pályafutásnak, mindehhez sok kitartást, nagy ambíciót, jó egészséget kívánunk. Képes beszámolóval hamarosan jelentkezünk.

alt

További képek nyugat.hu portálon elérhetők

 

alt

 

alt

 

alt

További képek nyugat.hu portálon elérhetők

A csoport Facebook olda.

 

Szóljon hozzá!

Hozzászólásával Ön elfogadja a portál felhasználási feltételeit. Bárki hozzászólhat, de a hozzászólása csak regisztrált felhasználóknak jelenik meg automatikusan. Bejelentkezés nélküli hozzászólások csak az adminisztrátor jóváhagyása után jelennek meg.


Biztonsági kód
Frissítés