Az első Arató és Kenyérünnep

Jó hangulatban telt az első Arató és kenyérünnep községünkben. Az Alsóújlakért Egyesület szervezte rendezvényt szép napos időben látogathatta a közönség. A programok délután kettőkor kezdődtek. Sajnos a kora délutáni órákban kevés látogató jött el. Az Alsóújlaki Kórus énekével kezdődött a műsor. Délután felléptek a Győrvári, az Egyervölgyi néptáncosok, az Alsóújlaki Kiskolások is. A Rábahídvégi népdalkör citera kíséretre szórakoztatta a közönséget.

Macedóniából érkezett tánccsoport nagy sikert aratott községünkben.

Közben zajlott a pálinkák értékelése is. A zsűrinek nehéz dolga volt, hiszen sok jó minőségű nedűt neveztek be az év aratópálinjkája cím elnyerésére.

Este az országosan ismert okleveles vőfély a Jó LaciBetyár gondoskodott, hogy mindenki jól érezze magát. Után Arató bál volt a Biznisz Duó közreműködésével.

A rendezvényhez a nagysátrat pályázati támogatásból fedezték, de Alsóújlak Község Önkormányzata is hozzájárult 250.000.-Ft-al a programokhoz.

A programról készült képek ide kattintva, vagy a galériában megtekinthetők.

 

Szóljon hozzá!

Hozzászólásával Ön elfogadja a portál felhasználási feltételeit. Bárki hozzászólhat, de a hozzászólása csak regisztrált felhasználóknak jelenik meg automatikusan. Bejelentkezés nélküli hozzászólások csak az adminisztrátor jóváhagyása után jelennek meg.


Biztonsági kód
Frissítés