Mi legyen a Dózsa u. 3. alatti ingatlan sorsa?

Mi legyen a Dózsa utca 3. sz. alatti félkész épület sorsa?

Mi legyen a Dózsa u. 3. alatti ingatlan sorsa?Az önkormányzat 1999-ben vásárolta az ingatlant, elsősorban befektetési célra. A hasznosítására azonban a mai napig nem került sor. Több ötlet is felmerült a hasznosítást illetően. 12 éve tanulmány készült arról hogy átköltözik a polgármesteri hivatal az épületbe. Nem volt alkalmas rá, így döntött a képviselőtestület a jelenlegi épület bővítése mellett.

 

5 éve készült egy terv, mely szerint az épületben idősek nappali szociális intézete lesz. Ezt a Hegyháti Jóléti Szolgálat Alapítvány működtette volna állami támogatásból. A kiviteli tervek el is készültek, de mire elindult volna az épület átalakítása az alapítvány csődbe ment és megszűnt. Jelenleg az épület kihasználatlanul áll a falu központjában.

Ön mit javasol, mi legyen vele?

Eladjuk lakásnak, vagy vendéglátó egység céljára?

Legyen  üzlet, vagy nappali szociális intézet?

Vagy legyen irodaház, esetleg közösségi ház, ahol a fiatalok hasznosan el tudják tölteni idejüket?

Sok lehetséges  ötlet van, melyhez az ön véleményét is várjuk.

Szavazatával ön is mondjon véleményt.     A jobb oldali menüben megtalálja a szavazólapot.---->

 

Szóljon hozzá!

Hozzászólásával Ön elfogadja a portál felhasználási feltételeit. Bárki hozzászólhat, de a hozzászólása csak regisztrált felhasználóknak jelenik meg automatikusan. Bejelentkezés nélküli hozzászólások csak az adminisztrátor jóváhagyása után jelennek meg.


Biztonsági kód
Frissítés